Skip to content

Camere frigorifice restaurant

Aceste camere frigorifice restaurant refrigerare sunt construite din panou din poliuretan cu grosimile variind intre 60 mm si 80 de mm in functie de locul unde se afla.

Camerele frigorifice sunt proiectate în funcție de necesitățile clientului, în spații deja existente sau se pot proiecta și executa construcții noi.

Proiectarea camerelor frigorifice se face luând în considerare produsele ce urmează a fi depozitate, cantitatea și temperatura necesară.

– Imbinarea panourilor este facuta prin rupere termica, iar coltarele se inchid cu profil sanitar, de obicei CO100 si plinta.

– Avem experienta de a monta camere frigorifice in restaurantele situate la parter de bloc unde zgomotul sau factorul de zgomot al unitatii externe este o caracteristica importanta.

– Controlul temperaturii se face prin regulatoare Dixell sau Carel, marci reprezentate foarte bine pe piata romaneasca. Accesul la parametri este rapid si foarte usor de retinut.

– Tablourile de forta contin scheme tiparite, butoane de siguranta, dar si protectii pentru investitia dvs.

– Agregatele frigorifice pot fi L’unite Hermetique, Maneorop(Danffoss), Dorin,Frascold, Copeland sau Bitzer.

– Evaporatoarele pot fi Eco, Lu-ve sau Riva Cold, marci care la furnizor au in stoc destul de mare, iar plaja de acoperire a puterilor este foarte constanta.